TLS Elektro

Solcelleanlegg

solcelleanlegg

Vi installerer ditt solcelleanlegg

Nå kan du lage din egen strøm hjemme og unngå skyhøye strømregninger. Samtidig kan du også tjene penger på strømmen solcellene dine produserer, ved å selge overskuddet tilbake til strømnettet!

Solceller og solcelleanlegg på taket både hjemme og på hytta er i vinden som aldri før. Det er ikke så rart, med så varierende strømpriser og høye strømregninger som vi har nå om dagen. Denne løsningen for produksjon av strøm er også noe både landbruket og bedrifter over hele landet nå har fått øynene opp for.

Få Enova-støtte for å installere solcelleanlegg

En annen ting å tenke på er at om du installerer solcellepaneler på hustaket, så får du støtte fra Enova. Du kan få inntil 47 500 kroner i støtte for ditt solcelleanlegg. Kontakt kommunen din for mer informasjon om dette.

Om disse fordelene med et solcelleanlegg frister deg, eller du har tenkt på å investere i solceller en stund, er dette det perfekte tidspunktet å gjennomføre denne installasjonen på.

Et solcelleanlegg betaler seg selv

Tidligere har solceller blitt sett på som en dyr investering, men anleggene er nå både rimeligere og mer effektive enn noen gang.

Mange lurer også på om det å installere solceller i Norge egentlig lønner seg. Det er jo tross alt mørkt her flere måneder i året. Svaret på dette spørsmålet er at Norden faktisk har ganske gode forhold for solceller. Særlig har østlandet og sørlandet nærmest optimale forhold for solceller, og kan skilte med resultater like gode som byer sørover på kontinentet.

Skulle du fortsatt være litt usikker på om et solcelleanlegg er noe for deg, må du bare ta kontakt med oss med alle dine spørsmål. Vi står klare til å hjelpe deg på alle måter vi kan.

TLS Elektro hjelper deg med alt av installasjon når det kommer til ditt solcelleanlegg. Kontakt oss i dag!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle